Tarife


Pretul pentru un set de doua oglinzi este de numai 65 ron, fara deplasare!

Oferim cel mai bun raport calitate/pret si cea mai buna calitate a inscriptionarii. In plus, oglinzile nu necesita demontarea de pe autoturism !

Calculator estimare preturi valabile astazi

Inscriptionari diverse elemente
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
+
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!

Total 0


Important ! Exista prestatori amatori si/sau lipsiti de experienta. Daca NU doriti calitate, apelati la ei ! Un marcaj realizat neprofesional arata fie sters, fie tremurat, greu lizibil si, mai grav, se deterioreaza in timp, datorita utilizarii de materiale de foarte proasta calitate. Iata cateva exemple aici:

(Detalii mai jos in paragraful Inscriptionarea oglinzilor)

ORAR: (Numai pe baza de programare***)

Luni – Vineri…….9 – 18,00

Sambata:……….9 – 12,00 ;
Pentru programari puteti suna zilnic intre 9 si 22
*** Programarea se face pentru ziua in care sunati sau pentru zilele urmatoare. Trebuie sa va ganditi la o ora EXACTA (nu aproximativa) si daca termenul respectiv este liber vi-l rezervam imediat. Datele necesare programarii sunt: marca si modelul masinii (pentru ca noi sa stim la ce marime confectionam sablonul – pretul este acelasi pentru orice marca), capatul de serie ( ultimele 7 sau 8 caractere din seria de caroserie – in functie de marca masinii), numarul de inmatriculare sau ce altceva doriti sa inscrieti pe oglinda si sa precizati daca oglinzile sunt montate sau demontate de pe autoturism. * In cazul in care detineti un autoturism tunat, modificat, comanda speciala, iar oglinzile au alta forma sau dimensiune fata de cele normale, va rugam sa precizati acest lucru la lansarea comenzii.

ATENTIE !

Noi nu demontam oglinzile pentru a le inscriptiona. Toate operatiile se executa fara demontarefara deranj si fara agresarea suprafetelor ! Sablarea cu nisip reprezinta un pericol major pentru oglinzile heliomate deoarece prin bombardarea cu jet de nisip, pot aparea microfisuri care pot duce la spargerea oglinzii in timp. Acelasi lucru este valabil si la marcarea cu laser.

Detalii servicii: Inscriptionarea oglinzilor | Inscriptionarea parbrizului, a lunetei si a geamurilor

Inscriptionarea oglinzilor

Marcarea chimica definitiva a oglinzilor se realizeaza utilizand un sablon cu numarul masinii sau optiunea dvs. in materie de inscriptionare, ce va fi pozitionat in partea de jos – centrala – a acestora.

Tipul si dimensiunea scrisului (la cerere, putem realiza orice dimensiune a inscriptionarii) * Dimensiunea standard pentru inscriptionarea numarului autoturismului este de 6 cm (latimea intregului inscris) x 1 cm (inaltimea intregului inscris) – dimensiune care nu va incomodeaza deloc la condus dar este vizibila pentru hoti, mai ales pe timp de noapte, impreuna cu bulinele protectoare.

* La cererea dvs., putem realiza orice alt tip de marcaj in afara de numarul masinii, cum ar fi: nume, initiale, numar de telefon, numele firmei etc. In cazul unor cerinte deosebite este posibil ca pretul sa sufere modificari in functie de complexitatea acestora.

Inscriptionarea parbrizului, a lunetei si a geamurilor

Recomandam clientilor nostri inscriptionarea parbrizului si a lunetei, impotriva furtului total de autoturism. Acesta reprezinta cel mai ieftin CASCO posibil !

Cea mai mare graba a unor hoti de autoturisme este sa „scape” de masina. Probabil ca vor dori sa inlocuiasca in acte si in locurile in care exista autocolante – seria de caroserie cu o alta, dar in momentul in care vad ca geamurile laterale, parbrizul si luneta au marcata seria VIN, vor evita cu siguranta aceasta masina. De ce? Pentru ca trebuie sa sparga luneta si parbrizul – acestea fiind lipite la 90% din autoturismele actuale – sa curete totul pana la cel mai mic fragment si sa cumpere altele noi, nemarcate. De asemeni, vor trebui sa dea jos fetele de usi si sa scoata pe rand, fiecare din cele patru geamuri laterale si sa le inlocuiasca cu unele nemarcate pe care vor trebui sa le si monteze. Apoi, masina ar trebui sa stea imobilizata minim 24 de ore pana ce parbrizul si luneta se vor lipi impecabil. In felul acesta pierd timp – (lucru care ii va face sa riste sa fie prinsi) si bani  – (nu prea sta in firea hotilor sa faca investitii atunci cand au la indemana alternativa unor masini neprotejate prin inscriptionare). Pe aceasta pagina puteti vedea cum arata inscriptionarea realizata pe geamuri laterale, parbriz si luneta.

You cannot copy content of this page