Tarife
Pretul pentru setul de doua oglinzi este de numai 65 ron.

Oferim cel mai bun raport calitate/pret si cea mai buna calitate a inscriptionarii. In plus, oglinzile nu necesita demontarea de pe autoturism !

Lista preturilor valabile astazi:

NOU! Reconditionam inscriptionari nereusite/slabe: 100 ron
………* Important: aplicam peste marcajul vechi exact acelasi text, fara alte modificari.
*01Inscriptionare set oglinzi: 65 ron (durata: 15 min)
*02 – Inscriptionare o singura oglinda: 35 ron (durata: 10min)
*03Inscriptionare numai parbriz + luneta: 65 ron (durata: 15 min)
*04Inscriptionare numai 4 geamuri: 120 ron (durata: 25 min)
*05Inscriptionare set oglinzi + parbriz + luneta: 120 ron (durata: 30 min)
*06Inscriptionare 4 geamuri + parbriz + luneta: 180 ron (durata: 35 – 40 min)
*07Inscriptionare set oglinzi + parbriz + luneta + 4 geamuri: 230 ron (durata: 40 – 45 min)

Deplasarile vor avea un adaos suplimentar la tariful afisat, pentru transport, de:
- 15 ron pana in 10 km
- 35 de ron pana in 20 km si 
- 55 de ron pana in 30 km.
(Distantele sunt calculate din Cartierul Militari)
  Pret loco      Pana in 10 km   Pana in 20 km    Pana in 30 km
Tarif in plus pt km    15,0 lei     35,0 lei       55,0 lei
*01 - 65,0 lei       80,0 lei     100,0 lei      120,0 lei
*02 - 35,0 lei       50,0 lei     70,0 lei      90,0 lei
*03 - 65,0 lei       80,0 lei     100,0 lei      120,0 lei
*04 -120,0 lei      135,0 lei     155,0 lei      175,0 lei
*05 -120,0 lei      135,0 lei     155,0 lei      175,0 lei
*06 -180,0 lei      195,0 lei     215,0 lei      235,0 lei
*07 -230,0 lei      245,0 lei     265,0 lei      285,0 lei

Important ! Exista prestatori amatori si/sau lipsiti de experienta. Daca NU doriti calitate, apelati la ei ! Un marcaj realizat neprofesional arata fie sters, fie tremurat, greu lizibil si, mai grav, se deterioreaza in timp datorita utilizarii de materiale de foarte proasta calitate. In plus, inscriptionarea mica pune probleme mari. Iata cateva exemple aici:

(Detalii mai jos in paragraful Inscriptionarea oglinzilor)

ORAR: (Numai pe baza de programare***)

Luni – Vineri…….9 – 20,00

Sambata:……….9 – 13,00 ;
Pentru programari puteti suna zilnic intre 8,30 si 22
*** Programarea se face pentru ziua in care sunati sau pentru zilele urmatoare. Trebuie sa va ganditi la o ora EXACTA (nu aproximativa) si daca termenul respectiv este liber vi-l rezervam imediat. Datele necesare programarii sunt: marca si modelul masinii (pentru ca noi sa stim la ce marime confectionam sablonul – pretul este acelasi pentru orice marca), numarul masinii sau ce altceva doriti sa inscrieti pe oglinda si sa precizati daca oglinzile sunt montate sau demontate de pe autoturism. * In cazul in care detineti un autoturism tunat, modificat, comanda speciala, iar oglinzile au alta forma sau dimensiune fata de cele normale, va rugam sa precizati acest lucru la lansarea comenzii.

ATENTIE !

Noi nu demontam oglinzile pentru a le inscriptiona. Toate operatiile se executa fara demontarefara deranj si fara agresarea suprafetelor ! Sablarea cu nisip reprezinta un pericol major pentru oglinzile heliomate si poate sparge orice oglinda clasica la bombardare cu jet de nisip sub presiune.

Detalii servicii: Inscriptionarea oglinzilor | Inscriptionarea parbrizului, a lunetei si a geamurilor

Inscriptionarea oglinzilor

Marcarea chimica definitiva a oglinzilor se realizeaza utilizand un sablon cu numarul masinii sau optiunea dvs. in materie de inscriptionare, ce va fi pozitionat in partea de jos – centrala – a acestora.

Tipul si dimensiunea scrisului (la cerere, putem realiza orice dimensiune a inscriptionarii) * Dimensiunea standard pentru inscriptionarea numarului autoturismului este de 7 cm (latimea intregului inscris) x 1 cm (inaltimea intregului inscris) – dimensiune care nu va incomodeaza deloc la condus dar este vizibila pentru hoti, mai ales pe timp de noapte. La aceasta concluzie s-a ajuns prin incercari repetate, iar trecerea timpului a dovedit ca la aceasta marime a scrisului oglinzile nu mai dispar, spre deosebire de un scris mic care face sa creasca riscul de furt.

* La cererea dvs., putem realiza orice alt tip de marcaj in afara de numarul masinii, cum ar fi: nume, initiale, numar de telefon, numele firmei etc. In cazul unor cerinte deosebite este posibil ca pretul sa sufere modificari in functie de complexitatea acestora.

Inscriptionarea parbrizului, a lunetei si a geamurilor

Recomandam clientilor nostri inscriptionarea parbrizului si a lunetei, impotriva furtului total de autoturism. Acesta reprezinta cel mai ieftin CASCO posibil !

Cea mai mare graba a unui hot de autoturisme este sa “scape” de masina. Probabil ca va dori sa inlocuiasca in acte si in locurile in care exista autocolante – seria de caroserie cu o alta dar in momentul in care vede ca geamurile laterale, parbrizul si luneta au marcata seria VIN, va evita cu siguranta aceasta masina. De ce? Pentru ca trebuie sa sparga luneta si parbrizul – acestea fiind lipite la 90% din autoturismele actuale – sa curete totul pana la cel mai mic fragment si sa cumpere altele noi, nemarcate. De asemeni va trebui sa dea jos fetele de usi si sa scoata pe rand, fiecare din cele patru geamuri laterale si sa le inlocuiasca cu unele nemarcate pe care va trebui sa le si monteze. Apoi, masina ar trebui sa stea imobilizata 24 de ore pana ce parbrizul si luneta se vor lipi impecabil. In felul acesta pierde timp (lucru care il va face sa riste sa fie prins) si bani (nu prea sta in firea hotilor sa faca investitii atunci cand au la indemana alternativa unor masini neprotejate prin inscriptionare). Pe aceasta pagina puteti vedea cum arata inscriptionarea realizata pe geamuri laterale, parbriz si luneta.