Interpolul si Politia
recomandare interpolInterpolul si Politia RECOMANDA
 operatiunea de inscriptionare geamuri, parbiz, luneta – impotriva disparitiei nedorite a autoturismului. Acesta reprezinta cel mai ieftin CASCO posibil (doar impotriva furtului total) !

ACCESATI AICI PAGINA CU RECOMANDAREA INTERPOLULUI !

Ultima metoda de furt a masinii o reprezinta clonarea cheii de la distanta, asa cum puteti vedea in videoclipul acesta:

Cea mai mare graba a unui hot de autoturisme este sa „scape” de masina. Probabil ca va dori sa inlocuiasca in acte si in locurile in care exista autocolante – seria de caroserie cu o alta dar in momentul in care vede ca geamurile laterale, parbrizul si luneta au marcata seria VIN, va evita cu siguranta aceasta masina. De ce? Pentru ca trebuie sa sparga luneta si parbrizul – acestea fiind lipite la 90% din autoturismele actuale – sa curete totul pana la cel mai mic fragment si sa cumpere altele noi, nemarcate. De asemeni va trebui sa dea jos fetele de usi si sa scoata pe rand, fiecare din cele patru geamuri laterale si sa le inlocuiasca cu unele nemarcate pe care va trebui sa le si monteze. Apoi, masina ar trebui sa stea imobilizata 24 de ore pana ce parbrizul si luneta se vor lipi impecabil. In felul acesta pierde timp (lucru care il va face sa riste sa fie prins) si bani (nu prea sta in firea hotilor sa faca investitii atunci cand au la indemana alternativa unor masini neprotejate prin inscriptionare). Aici puteti vedea cum arata inscriptionarea realizata de noi pe geamuri laterale, parbriz si luneta. Accesati lista preturilor !

Se fura masini in Romania? Raspunsul il aveti aici, pe cele peste 2300 de pagini x 1o inregistrari aflate pe pagina Politiei Romane: https://www.politiaromana.ro/ro/autovehicule-furate

In STATELE UNITE, Politia a creat unitati speciale de preventie care efectueaza gratuit operatia de inscriptionare geamuri, parbiz, luneta, pe baza de programare pentru cetatenii care vor sa-si protejeze autoturismele  de riscul de a fi furate.

You cannot copy content of this page