Despre noi09 MAI 2005

In data de 9 mai 2005, K – System Company devine unul din primii prestatori autorizati de catre firma Unicum Design, cea care a adus sistemul de inscriptionare a oglinzilor in Romania. Ea este firma care a facut toate demersurile de autorizare si careia ii multumim pentru oportunitate. Oficializarea ca prestatori autorizati am primit-o la aproximativ opt luni de la data inceperii activitatii, dupa ce ne-am dovedit seriozitatea si implicarea in activitate. Din nefericire, initiatorii si-au schimbat in timp obiectul de activitate iar noi am ramas, din acest motiv, cei mai experimentati in acest domeniu. Din acea perioada nu mai exista niciun prestator autorizat (chiar daca unii scriu pe siteul lor ca lucreaza din 2004 sau ca ei au inventat metoda ce de fapt era folosita in SUA cu mult inaintea noastra sub denumirea de AUTOIDENT). Toti cei aparuti dupa, ne-au copiat metoda pe care noi am schimbat-o si am imbunatatit-o in permanenta, lucru ce ne-a permis sa fim mereu in frunte, exemplu pentru cei ce inca invata si experimenteaza.

despre noi 01

10 MAI 2005

Aprobare Politia Romana
In acelasi timp cu obtinerea statutului de Prestator Autorizat, noi am primit si aprobarea implicita a Politiei Romane pe care firma Unicum Design a avut-o incepand cu data de 19 iulie 2004.

despre noi 02

IUNIE 2005

Lansarea primului site care ofera serviciul de Inscriptionari Oglinzi Auto in acelasi timp cu prima carte de vizita ce urma sa fie ulterior copiata si de altii folosindu-se de renumele dobandit de noi.

despre noi 03

AUGUST 2005

Modificarea radicala a metodei de inscriptionare !
Inscriptionarea se facea initial cu ajutorul unor etichete tip foita de indigo, importate din SUA, printate cu o imprimanta matriceala. Rezultatul final era nesatisfacator din punct de vedere estetic, scrisul iesind punctat, neuniform. Am conceput un nou sistem de taiere a sablonului in material autocolant iar rezultatul a fost un scris perfect, curat, uniform dar numai cu conditia respectarii cu strictete si a altor detalii care fac diferenta in obtinerea rezultatului final.

despre noi 04

IANUARIE 2006

Aparitia statisticilor pe siteul nostru !
Inca de la primul marcaj, am monitorizat marcile si modelele marcate, lucru ce ne-a permis sa folosim datele pentru a face statistici pe care le actualizam in permanenta. De asemeni, noi pastram toate sabloanele clientilor nostri astfel incat in orice moment putem sa refacem un marcaj in caz ca in mod accidental oglinda a avut de suferit.

SEPTEMBRIE 2008

Protocol Politia de Proximitate
Semnarea primului Protocol de colaborare cu Politia si realizarea primelor flayere cu scop de preventie.

Antifurt oglinzi 2008

2009

Prelungirea Protocolului de colaborare cu Politia
Realizarea unor afise de catre K- System Company si distribuirea lor in toate sectiile de politie din Bucuresti si SAI.

Afis antifurt oglinzi auto

2010

Aparitia valului de prestatori cu preturi mici si calitate pe masura !
In 2010, un val de mici intreprinzatori ne copiaza siteul sau date de pe site, lanseaza preturi mici pe masura materialelor foarte slab calitative folosite si pornesc o ofensiva asupra noastra ce continua si astazi, ba chiar sustin ca sunt pe piata dinaintea noastra sau chiar ca sunt inventatorii sistemului de inscriptionare – si toate acestea, fara sa aduca nicio dovada, ci doar vorbe. Rezultatul ? Aparitia unui nou serviciu de corectie a greselilor facute de altii, lucru ce duce la cresterea numarului nostru de clienti si la consolidarea pozitiei de lideri ca urmare a respectarii intocmai a calitatii cu care i-am obisnuit pe clientii nostri exigenti si a utilizarii celor mai bune materiale.

Inscriptionare neclara

2010

Noi am creat si aplicat protectia sagetii albe plus sistemul de protectie pe timp de iarna !

Urmare a observatiilor facute de-a lungul timpului, am constatat ca 5% din oglinzile marcate dispareau pe ploaie si in conditii de vizibilitate slabe. Incepand cu luna noiembrie 2010 am creat cate un set de sageti mici, albe, pentru fiecare set de oglinzi si le-am aplicat in asa fel incat acestea sa fie vizibile pentru hoti. Rezultatul: procentul de 5% a disparut complet. In schimb, imediat au aparut imitatiile sub forma de triunghiuri, sageti groase si alte semne aplicate oriunde pe suprafata oglinzii doar pentru ca au vazut ca noi aplicam ceva, dar fara sa fie cunoscut exact rolul protectiv al acestui semn si ca exista o logica in aplicarea lui intr-un anumit loc. Trist este ca daca pe langa o inscriptionare urata mai apare si un semn disproportionat si colorat in portocaliu, sa zicem, aspectul final este nedemn de o masina de lux.

Sistemul de protectie pe timp de iarna este utilizat din anul 2005 dar detaliile nu le facem publice nici pe site si nici telefonic ci le prezentam clientilor nostri, personal.

Oglinzi protejate1

2011

In 2011 am coborat pretul la 65 ron/setul !!!
Noile modalitati de lucru ne-au permis sa venim in intampinarea clientilor nostri cu un pret pret nou, diminuat, astfel incat de atunci, un set de doua oglinzi inscriptionate, pentru orice masina costa numai 65 de ron in loc de 98 ron. Mai multe detalii in sectiunea Tarife.

2012

Incepand cu luna ianuarie 2012 am inlocuit atat de cunoscutele sageti cu buline protectoare. Ele sunt noile noastre vedete si se simt deja foarte bine circuland vesele pe limuzinele clientilor nostri, protejand marcajul de pe oglinzi prin faptul ca atrag atentia asupra acestuia mai ales pe ploaie si pe semi-intuneric….

Image877

PARTICIPARE REPORTAJ OBSERVATOR 2013

PARTICIPARE REPORTAJ STIRILE PROTV 2015

2018

Incepand din ianuarie 2018 „ne-am schimbat  parul, dar naravul ba”, in sensul ca lucram acum pe noua firma AI OGLINZI SRL dar calitatea, promptitudinea si seriozitatea noastra au ramas la fel. Daca inca nu sunteti clientii nostri, va asteptam sa va convingeti !

You cannot copy content of this page